Komisioni Disiplinor shqyrtoi një lëndë me shqyrtim kryesor

02 Nëntor 2018

Prishtinë, 02.11.2018 – Komisioni Disiplinor i Odës së Avokatëve të Kosovës mbajti seancën kryesore dëgjimore.

Kolegjin Disiplinor në përbërje prej:

  • Kadri Sylaj -  Anëtar i  Komisionit Disiplinor
  • Hafir Bytyqi - Anëtar i Komisionit Disiplinor
  • Muhamet Humolli - Anëtar i Komisionit Disiplinor
  • Vjollca Ajeti - Administratore e Zyrës Disiplinore në OAK - Procesmbajtëse.

Komisioni Disiplinor i OAK-së, në shqyrtimin kryesor shqyrtoi (1) lëndë, dhe mori vendim:

  • (1) lëndë shtyhet seanca për datën 16.11.2018.

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha