Seanca e Komisionit Disiplinor i Odës së Avokatëve të Kosovës me shqyrtim fillestar

07 Dhjetor 2018

Prishtinë, 07.12.2018 – Komisioni Disiplinor i Odës së Avokatëve të Kosovës mbajti seancën e shqyrtimit fillestar.

Kolegjin Disiplinor në përbërje prej:

  • Kadri Sylaj - Anëtar i  Komisionit Disiplinor
  • Hafir Bytyqi - Anëtar i Komisionit Disiplinor
  • Muhamet Humolli - Anëtar i Komisionit Disiplinor
  • Vjollca Ajeti - Administratore e Zyrës Disiplinore në OAK - Procesmbajtëse.

Komisioni Disiplinor i OAK-së, në shqyrtimin fillestar shqyrtoi (2) lëndë, dhe mori vendim:

  • (2) lëndë Zhvillohet Drocedura Disiplinore.

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha