Seanca e Komisionit Disiplinor i Odës së Avokatëve të Kosovës me shqyrtim kryesor

07 Dhjetor 2018

Prishtinë, 07.12.2018 – Komisioni Disiplinor i Odës së Avokatëve të Kosovës mbajti seancën kryesore dëgjimore.

Kolegjin Disiplinor në përbërje prej:

  • Kadri Sylaj - Anëtar i Komisionit Disiplinor
  • Shpetim Sadiku - Anëtar i Komisionit Disiplinor
  • Muhamet Humolli - Anëtar i Komisionit Disiplinor
  • Vjollca Ajeti - Administratore e Zyrës Disiplinore në OAK - Procesmbajtëse.

Komisioni Disiplinor i OAK-së, në shqyrtimin kryesor shqyrtoi (1) lëndë, dhe mori vendim:

  • (1) lëndë Ndërprehet seanca deri në marrjen e vendimit nga Këshilli Drejtues i OAK-së.

 

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha