Seanca e Komisionit Disiplinor i Odës së Avokatëve të Kosovës me shqyrtim kryesor

12 Dhjetor 2018

Prishtinë, 12.12.2018 – Komisioni Disiplinor i Odës së Avokatëve të Kosovës mbajti seancën e kryesore dëgjimore.

Kolegjin Disiplinor në përbërje prej:

  • Xhelal Hasani - Anëtar i  Komisionit Disiplinor
  • Daut Rudi - Anëtar i Komisionit Disiplinor
  • Naim Aliu - Anëtar i Komisionit Disiplinor
  • Vjollca Ajeti - Administratore e Zyrës Disiplinore në OAK - Procesmbajtëse.

Komisioni Disiplinor i OAK-së, në shqyrtimin kryesor shqyrtoi (2) lëndë, dhe mori vendim:

  • (1) lëndë Pushohet Procedura Disiplinore
  • (1) lëndë shtyhet seanca për datën 27.12.2018.

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha