Seanca e Komisionit Disiplinor i Odës së Avokatëve të Kosovës me shqyrtim kryesor

31 Janar 2019

Prishtinë, 31.01.2019 – Komisioni Disiplinor i Odës së Avokatëve të Kosovës mbajti seancën kryesore dëgjimore.

Kolegjin Disiplinor në përbërje prej:

· Shpetim Sadiku - Anëtar i  Komisionit Disiplinor

· Kadri Sylaj - Anëtar i Komisionit Disiplinor

· Daut Rudi   - Anëtar i Komisionit Disiplinor

· Liridonë Konushefci - Praktikante e Zyrës Disiplinore në OAK - Procesmbajtëse.

Komisioni Disiplinor i OAK-së, në shqyrtimin kryesor shqyrtoi (1) lëndë, dhe mori vendim:

· (1) lëndë shtyhet seanca në afat të pacaktuar.

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha