Seanca e Komisionit Disiplinor i Odës së Avokatëve të Kosovës me shqyrtim kryesor

21 Shkurt 2019

 

Prishtinë, 21.02.2019 – Komisioni Disiplinor i Odës së Avokatëve të Kosovës mbajti seancën kryesore dëgjimore.

Kolegjin Disiplinor në përbërje prej:

· Muhamet Humolli - Anëtar i Komisionit Disiplinor

· Daut Rudi - Anëtar i Komisionit Disiplinor

· Kadri Sylaj - Anëtar i Komisionit Disiplinor

· Vjollca Ajeti - Administratore e Zyrës Disiplinore në OAK - Procesmbajtëse.

Komisioni Disiplinor i OAK-së, në shqyrtimin kryesor shqyrtoi (1) lëndë, dhe mori vendim:

· lëndë ndërprehet seanca deri në marrjen e vendimit nga organi kompetent.

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha