KËRKO AVOKAT

VEGËZAT

KALENDARI

Urimi i Kryetarit të OAK-së, z. Behar Ejupi, për Vitin e Ri

31 December 2023

ekipi

Të nderuar qytetar të Republikës,

Të respektuar avokatë,

Në këtë kohë festive të ndërrimit të mot moteve, dua të ju falënderoj për gjithë punën dhe bashkëpunimin tuaj, në të mirë të vendit dhe të profesionit tonë të dashur e fisnik.

Uroj për të gjithë ju që Viti i Ri 2024, të jetë vit i begatshëm, t’iu përcjell shëndeti i mirë, sukseset e shumta dhe prosperitet për të gjithë.

GËZUAR 2024, për shumë mote!

 

Me respekt,
Behar Ejupi
Kryetar i Odes së Avokatëve të Kosovës