KËRKO AVOKAT

VEGËZAT

KALENDARI

Komisioni për Ankesa i Odës së Avokatëve të Kosovës mbajti seancën jo publike

14 April 2022

ekipi

Prishtinë, 14.04.2022 – Komisioni për Ankesa i Odës së Avokatëve të Kosovës mbajti seancën jo publike.

Të pranishëm në Komisionin për Ankesa ishin:

  • Agon Rexhaj - Anëtar i  Komisionit të Ankesave
  • Edona Sina - Anëtare e Komisionit të Ankesave
  • Daut Rudi - Anëtar  i Komisionit të Ankesave
  • Vjollca Ajeti - Administratore e Zyrës Disiplinore në OAK – Procesmbajtëse

Komisioni për Ankesave i OAK-së, shqyrtoi (1) lëndë, dhe mori vendim:

  • lëndë - PUSHOHET Procedura Disiplinore për shkak të parashkrimit absolut të ndjekjes disiplinore.