KËRKO AVOKAT

VEGËZAT

KALENDARI

Kryetari i Odës uron Fitër Bajramin

02 May 2022

ekipi

Të nderuar koleg/e avokat/e,
Të dashur qytetarë të Republikës së Kosovës,

Me rastin e Festës së Fitër Bajramit, të gjithë besimtarëve të besimit islam, ju uroj këtë festë me dëshirën për shëndet, paqe dhe harmoni në familjet tuaja.

Muaji i Shenjtë i Ramazanit, sjellë paqe, mirëqenie dhe mbi të gjitha rritë solidaritetin mes njerëzve andaj në emër të kësaj uroj çdo të mirë, shëndet e shumë suksese.

Le të shërbejë kjo festë e gëzuar për më shumë lumturi, mirësi dhe dashuri mes njëri-tjetrit.

Gëzuar Festën e Fitër Bajramit!

Me respekt,
Behar Ejupi - Kryetar i Odës së Avokatëve të Kosovës