KËRKO AVOKAT

VEGËZAT

KALENDARI

Avokati në studio – “Veprat Penale në rastet e aksidenteve ne komunikacion”

15 September 2022

ekipi

Prishtinë, 13.09.2022 – Në kuadër të bashkëpunimit në mes të Odës së Avokatëve të Kosovës dhe Radiotelevizionit 21, për realizimin e emisionit javor Avokati në studio, në këtë javë u diskutua lidhur me temën: “Veprat Penale në rastet e aksidenteve ne komunikacion”.

Në këtë emision, prezantoj z. Albert Kryeziu – Avokat në Malishevë.

Emisioni synon që të bëjë sensibilizimin e publikut të gjerë për çështje të ndryshme juridike, të drejtat, detyrimet dhe procedurat ligjore.

Po ashtu, synohet që të paraqitet roli i avokatit në realizimin e këtyre të drejtave misioni i tij fisnik dhe profesional, bazuar në ligjet në fuqi dhe normativën tjetër të Odës së Avokatëve të Kosovës.

Emisionin e plotë mund ta ndiqni duke klikuar Këtu.