KËRKO AVOKAT

VEGËZAT

KALENDARI

"Mbrojtja juridike e individëve (qytetarëve dhe bizneseve) në Gjykatën Kushtetuese" - Avokati në studio

07 November 2023

ekipi

Prishtinë, 07.11.2023 – Në kuadër të bashkëpunimit në mes të Odës së Avokatëve të Kosovës dhe Radiotelevizionit 21, për realizimin e emisionit javor Avokati në Studio, në këtë javë u diskutua lidhur me temën: “Mbrojtja juridike e individëve në Gjykatën Kushtetuese”.

Në këtë emision, prezantoj z. Faton Fetahu – Avokat në Prishtinë.

Emisioni synon që të bëjë sensibilizimin e publikut të gjerë për çështje të ndryshme juridike, të drejtat, detyrimet dhe procedurat ligjore.

Po ashtu, synohet që të paraqitet roli i avokatit në realizimin e këtyre të drejtave misioni i tij fisnik dhe profesional, bazuar në ligjet në fuqi dhe normativën tjetër të Odës së Avokatëve të Kosovës.

Emisionin e plotë mund ta ndiqni duke klikuar Këtu