KËRKO AVOKAT

VEGËZAT

KALENDARI

Kryetari i Odës, z. Behar Ejupi uron besimtarët ortodoks për Krishtlindje

07 January 2024

ekipi

07.01.2024, Prishtinë - Me rastin e kremtimit të festës së Krishtlindjes Kryetari i Odës së Avokatëve të Kosovës, z. Behar Ejupi iu uron të gjithë besimtarëve ortodoks, festën e krishtlindjes.

“Festa e krishtlindjes, është festë e paqes dhe solidaritet mes njerëzve andaj le të na shërbejë si mesazh i respektit dhe dashurisë në mes njerëzve dhe në secilën familje të mbretërojë harmonia e toleranca në mes vete”, thuhet në urimin e kryetarit Ejupi.