KËRKO AVOKAT

VEGËZAT

KALENDARI

Njoftim lidhur me rezultatet e intervistimit me shkrim, për pozitën Prokuror Disiplinor

16 December 2021

ekipi

Njoftimin dhe rezultatet e intervistimit me shkrim, për pozitën e Prokurorit Disiplinor.