KALENDARI

Klasifiko dokumentet në bazë të vitit

Ngjarjet në kalendar

15 Tetor 2021 Me datë 15 tetor 2021 është caktuar seanca e Komisionit Disiplinor me shqyrtim kryesor në ora 10:00 11 Tetor 2021 Me datë 11 tetor 2021 është caktuar seanca e Komisionit Disiplinor me shqyrtim kryesor në ora 10:00 11 Tetor 2021 Me datën 11 tetor 2021 me fillim në ora 10:00 do të mbahet seanca e Komisionit Disiplinor me shqyrtim kryesor
06 Tetor 2021 Me datën 06 tetor 2021 është caktuar seanca e Komisionit Disiplinor me shqyrtim fillestar në ora 10:00 21 Shtator 2021 Me datën 21 Shtator 2021 me fillim në ora 10:00 do të mbahet seanca e Komisionit për Ankesa 21 Shtator 2021 Me datën 21 shtator 2021 me fillim në ora 10:00 do të mbahet seanca e Komisionit Disiplinor me shqyrtim fillestar
29 Mars 2021 Me datën 29.03.2021 janë caktuar seancat kryesore dëgjimore të Komisionit Disiplinor me fillim në ora 09:00 dhe ora 13:15 23 Mars 2021 Me datën 23.03.2021 janë caktuar seancat kryesore dëgjimore të Komisionit Disiplinor me fillim në ora 10:00 dhe ora 13:15. 22 Mars 2021 Me datën 22.03.2021 janë caktuar seancat kryesore dëgjimore të Komisionit Disiplinor me fillim në ora 10:00 dhe ora 13:00.
17 Mars 2021 Me datën 17.03.2021 është caktuar seanca kryesore dëgjimore e Komisionit Disiplinor me fillim në ora 10:00 09 Tetor 2020 - Me datën 09.10.2020 është caktuar seanca e Komisionit Disiplinor me shqyrtim kryesor duke filluar në ora 10:00 07 Tetor 2020 - Me datën 07.10.2020 është caktuar seanca e Komisionit Disiplinor me shqyrtim kryesor duke filluar në ora 11:00
07 Tetor 2020 - Me datën 07.10.2020 është caktuar seanca e Komisionit Disiplinor me shqyrtim kryesor duke filluar në ora 10:00 05 Tetor 2020 - Me datën 05.10.2020 është caktuar seanca e Komisionit Disiplinor me shqyrtim kryesor duke filluar në ora 10:00 02 Tetor 2020 - Me datën 02.10.2020 është caktuar seanca e Komisionit Disiplinor me shqyrtim kryesor duke filluar në ora 10:00

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha