Njoftim për avokatet femra, lidhur me pamundësinë e organizimit për nderë të festës së 8 Marsit!

05 Mars 2021

05.03.2021, Prishtinë – Oda e Avokatëve të Kosovës, njofton të gjitha avokatet femra, se edhe këtë vit nuk mund të organizojmë aktivitetet për nderë të festës së 8 Marsit!

Fatkeqësisht, gjendemi në rrethana të vështira si pasojë e pandemisë së Covid-19 dhe duke pasur parasyshë masat aktuale që gjenden në fuqi sipas vendimeve të Qeverisë së Republikës së Kosovës, është e pamundur që të bëhet një gjë e tillë dhe si rezultat i kësaj, janë kufizuar aktivitetet e OAK-së.

 

Me shumë respekt,
Oda e Avokatëve të Kosovës

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha