“Gëzuar Pashkët”

04 Prill 2021 04.04.2021, Prishtinë – Kryetari i Odës së Avokatëve të Kosovës, z. Behar Ejupi, ka uruar të gjithë besimtarët e besimit katolik, me rastin e festës së Pashkëve. “Festat fetare, ngërthejnë në vete, harmoni dhe lumturi në mes të të gjithë besimtarëve, duke shprehur mesazhe paqeje dhe dashurie mes të gjithë neve. Duke vlerësuar lartë këtë ditë festive, urime për shumë mote dhe gëzuar pashkët” Me respekt, Av. Behar Ejupi, Kryetar Oda e Avokatëve të Kosovës << prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha