Avokati në studio – “Femrat në trashëgimi dhe e drejta e pronës”

05 Tetor 2021

Prishtinë, 05.10.2021 – Në kuadër të bashkëpunimit në mes të Odës së Avokatëve të Kosovës dhe Radiotelevizionit 21, për realizimin e emisionit javor Avokati në studio, në këtë javë u diskutua lidhur me temën: “Femrat në trashëgimi dhe e drejta e pronës”.

Në këtë emision, prezantoj z. Visar Ostrozubi – Avokat dhe Nënkryetar i Degës Regjionale në Prizren, të Odës së Avokatëve të Kosovës.

Emisioni synon që të bëjë sensibilizimin e publikut të gjerë për çështje të ndryshme juridike, të drejtat, detyrimet dhe procedurat ligjore.

Po ashtu, synohet që të paraqitet roli i avokatit në realizimin e këtyre të drejtave të qytetarëve, të garantuara me Kushtetutë dhe Ligj, detyrat dhe përgjegjësitë e tij, misioni i tij fisnik dhe profesional, bazuar në ligjet në fuqi dhe normativën tjetër të Odës së Avokatëve të Kosovës.

Emisionin e plotë mund ta ndiqni në linkun e mëposhtëm:

Kliko Këtu

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha