Kryetari Havolli u emërua President i Rrjetit Ballkanik të Odave të Avokatëve të Rajonit

27 Dhjetor 2019

Kryetari i Odës së Avokatëve të Kosovës u emërua President i Rrjetit Ballkanik të Odave të Avokatëve të Rajonit, kurse Zëvendëspresident u emërua Nikica Grzic, Kryetari i Dhomës së Avokatëve të Federatës të Bosnes dhe Hercegovinës.

Kryetari Havolli, i falenderoj Kryetarët e Odave të Avokatëve të Rrjetit Ballkanik, për besimin e dhënë, dhe njëherit theksoj se do të jetë në mbështetje të bashkëpunimit dhe funksionimit sa më të mirë të Odave të Avokatëve të Rajonit.

 

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha