Kryetari Havolli uron besimtarët e krishterë për festën e Krishtlindjeve

24 Dhjetor 2019

Të nderuar besimtarë,

Duke shprehë urimet më të përzemërta të gjithë besimtarëve katolikë, në emër të Odës së Avokatëve të Kosovës dhe në emrin tim personal, urime Festën e Krishtlindjes!

Duke e vlerësuar lart angazhim të përhershëm për paqen, dashurinë dhe harmoninë midis njerëzve pa dallim etnie e besimi, ju dëshiroj shëndet dhe suksese të mëtejme gjithë besimtarëve katolikë në Republikën e Kosovës.

Festa e Krishtlindjes ngërthen në vete mesazhin e paqes, respektit, dashurisë, solidaritetit dhe tolerancës midis popujve, andaj për shumë mote, Gëzuar!

Av. Osman Havolli, Kryetar

Oda e Avokatëve të Kosovës

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha