Ndihma për Shqipërinë

06 Dhjetor 2019

 

Të nderuar Avokatë/e,
Oda e Avokatëve të Kosovës ju falëndron të gjithë juve që i jeni përgjigjur nismës për ndihmë të vëllezërve tanë shqiptar andej kufirit me rastin e tërmetit të fundit në Shqipëri.

Poashtu ju informojmë se akoma jemi duke procedurar dhe duke pranuar mejte në llogarinë bankare të OAK-së për këtë çështje.

Deri më tani, OAK ka mbledhur 4.710 Euro.

Ky aksion për mbledhjen e mjeteve po vazhdon akoma dhe në momentin kur të përfundojë, OAK, do të ju informoj për shumën e saktë të mbledhur, përshirë emrat dhe mbiemrat  e Avokatëve të cilët kanë kontribuar në krijimin e këtij fondi.

Ju faleminderit për kontributin tuaj!

 

Me respekt,

Osman Havolli Kryetar

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha