Njoftim lidhur me rezultatet e intervistimit me shkrim, për pozitën Drejtor Ekzekutiv

18 Shkurt 2021

18.02.2021, Prishtinë - Komisioni për përzgjedhjen e Drejtorit Ekzekutiv të Odës së Avokatëve të Kosovës, pas mbajtjes së testimit me shkrim, sot bënë shpalljen e rezultateve.

Njoftimin dhe rezultatet e intervistimit me shkrim, për pozitën e Drejtorit Ekzekutiv, i gjeni duke klikuar Këtu

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha