Njoftim lidhur me rezultatet e intervistimit me gojë, për pozitën Drejtor Ekzekutiv

12 Mars 2021

Bazuar në rezultatet e arritura në intervistimin me gojë, Komisioni për përzgjedhjen e Drejtorit Ekzekutiv të Odës së Avokatëve të Kosovës, shpallë rezultatet e kandidatëve që i janë nënshtruar interistimit me gojë.

Poashtu me këtë njoftim, Komisioni përzgjedhës, përpilon listën definitive, në bazë të pikëve të arritura në testimin më shkrim dhe intervistën me gojë.

Rezultatet e intervistimit me gojë, për pozitën e Drejtor Ekekutiv, i gjeni duke klikuar Këtu

Prishtinë, 12 Mars 2021

Oda e Avokatëve të Kosovës

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha