Njoftim lidhur me rezultatet e intervistimit me gojë, për pozitën Administrator për Ex-Officio

21 Korrik 2021

Bazuar në rezultatet e arritura në intervistimin me gojë, Komisioni për përzgjedhjen e Administratorit për Ex-Officio të Odës së Avokatëve të Kosovës, shpallë rezultatet e kandidatëve që i janë nënshtruar intervistimit me gojë.

Po ashtu me këtë njoftim, Komisioni përzgjedhës, përpilon listën definitive, në bazë të pikëve të arritura në testimin më shkrim dhe intervistën me gojë.

Rezultatet e intervistimit me gojë, për pozitën Administrator për Ex-Officio, i gjeni duke klikuar Këtu.

Prishtinë, 21 Korrik 2021

Oda e Avokatëve të Kosovës

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha