Trajnim Online: "Zgjidhja alternative e mosmarrëveshjeve - Ndërmjetësimi”

04 Korrik 2020

04.07.2020 - Qendra Trajnuese për Avokatë në bashkëpunim me USAID-in- Projektin e Drejtësisë komerciale, kanë organizuar trajnimin me temë: "Zgjidhja alternative e mosmarrëveshjeve - Ndërmjetësimi

Pjesëmarrës në këtë trajnim ishin avokatët e regjionit të Pejës, Gjakovës dhe Mitrovicës.

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë trajnim virtual ishte: 71.

Ligjërues të këtij trajnimi ishin: Z.Yll Zekaj, ndërmjetësues i licensuar dhe Z.Isuf Jahmurataj, ndërmjetësues i licensuar.

Ofruesi i këtij trajnimi është i akredituar dhe orët e këtij trajnimi (4 kredi ) do të numërohen kredi të AVLO-së.

QTA, do të vazhdoj në mbajtjen e aktiviteteve të tilla, në ditët dhe javët në vijim me regjione të tjera në mënyrë rotative.

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha