Komisioni për Ankesa i Odës së Avokatëve të Kosovës mbajti seancën jo publike

18 Qershor 2021

Prishtinë, 18.06.2021 – Komisioni për Ankesa i Odës së Avokatëve të Kosovës mbajti seancën jo publike.

Të pranishëm në Komisionin për Ankesa ishin:

  • Luljeta Jashari - Hertica - Anëtare e Komisionit të Ankesave
  • Shpetim Sadiku - Anëtar i Komisionit të Ankesave
  • Daut Rudi - Anëtar i Komisionit të Ankesave
  • Vjollca Ajeti - Administratore e Zyrës Disiplinore në OAK – Procesmbajtëse

Komisioni për Ankesave i OAK-së, shqyrtoi (1) lëndë, dhe mori vendim:

  1. (1) lëndë - Aprovohet ankesa, Anulohet vendimi i Komisionit Disiplinor të OAK-së dhe çështja kthehet në Riprocedurë dhe Rivendosje.

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha