KËRKO AVOKAT

VEGËZAT

KALENDARI

Formularët për kompensim të avokatëve, në rastet ex-officio

15 December 2014

ekipi

Formularët për kompensim të avokatëve mbrojtës, në rastet e përfaqësimeve sipas detyrës zyrtare në Gjykata dhe Prokurori (Polici) në nivel të Republikës së Kosovës, mund t'i gjeni si më poshtë:

Formulari për Këshillin Prokurorial të Kosovës mund ta gjeni në vegzën e mëposhtme!

Formulari për angazhim në Polici apo Prokurori e gjeni KETU

Formulari për Këshllin Gjyqësor të Kosovës mund ta gjeni në vegzën e mëposhtme!

Formulari për angazhim Gjykatë Kliko KETU