KËRKO AVOKAT

VEGËZAT

KALENDARI

Mbahet mbledhja 208 e Këshillit Drejtues të OAK-së

27 October 2020

ekipi

27.10.2020, Prishtinë - Këshilli Drejtues i Odës së Avokatëve të Kosovës, mbajti mbledhjen e radhës.

Gjatë kësaj mbledhje, Këshilli Drejtues diskutoi për pikat e rendit të ditës me ç’rast shqyrtoj dhe vendosi lidhur me to.

Këshilli Drejtues në këtë mbledhje shqyrtoj kërkesat drejtuar Këshillit, sipas rendit të ditës në të ndryshme.

Në këtë mbledhje u përveç këtyre çështjeve, anëtarët e Këshillit Drejtues diskutuan lidhur me disa çështje me rëndësi për avokatinë, dhe sistemin e drejtësisë në përgjithësi

Me respekt,
Oda e Avokatëve të Kosovës