KËRKO AVOKAT

VEGËZAT

KALENDARI

Njoftim për licensim të avokatëve dhe praktikantëve!

24 November 2020

ekipi

Oda e Avokatëve të Kosovës, do të pranoj aplikacione për avokatë dhe praktikantë të avokatisë, deri me datë 30.11.2020, në ora 16:00.

Aplikacionet pranohen në zyret e OAK-së në Prishtinë, në adresën Rr: “Bedri Pejani” nr.31.

Me respekt,

Oda e Avokatëve të Kosovës