KËRKO AVOKAT

VEGËZAT

KALENDARI

Kryetari i Odës, z.Behar Ejupi uron besimtarët katolik per Krishtlindje

24 December 2020

ekipi

24.12.2020, Prishtinë - Kryetari i Odës së Avokatëve të Kosovës, z. Behar Ejupi iu uron të gjithë besimtarëve katolik, festën e krishtlindjeve.


“Festa e krishtlindjeve, është festë e paqes dhe solidaritet mes njerëzve andaj le të na shërbejë si mesazh i respektit dhe dashurisë në mes njerzëve dhe në secilën familje të mbretërojë harmonia dhe toleranca në mes vete”, thuhet në urimin e kryetarit Ejupi.