KËRKO AVOKAT

VEGËZAT

KALENDARI

Trajnim Online: "Marrja në pyetje në shqyrtimin gjyqësor"

02 June 2020

ekipi

Sot, më 02 Qershor 2020, është mbajtur trajnim Online, me Avokatët e regjionit të Prishtinës, (grupi i parë: "A" - "I". Numri i avokatëve të pranishëm në këtë trajnim virtual ishte: 99.

Ligjërues i këtij trajnimi ishte: Burim Ademi, Gjyqtar.

Ofruesi i këtij trajnimi është i akredituar dhe orët e këtij trajnimi (4 kredi ) do të numërohen kredi të AVLO-së.

QTA, do të vazhdoj në mbajtjen e aktiviteteve të tilla, në ditët dhe javët në vijim me regjione të tjera në mënyrë rotative;

#ArsimimiIVazhdueshëmLigjorIObliguar;

#OAK.