KËRKO AVOKAT

VEGËZAT

KALENDARI

Oda, fillon Trajnimin për përgatitje të Provimit të Jurisprudencës!

08 March 2022

ekipi

Më 12 Mars 2022, do të filloi  trajnimi për përgatitje të Provimit të jurisprudencës, me grupin e radhës, në Odën e Avokatëve  të Kosovës. 

Kanë mbetur edhe disa vende të lira!

Trajnimet fillojnë në orën 10:00 deri 17:00, dhe mbahen çdo të shtunë dhe të diele në zyrat e  OAK-së dhe zgjasin 8 (tetë) javë.

Pagesa për trajnim është 250 Euro.

Për të qenë pjesë e trajnimit për provim të jurisprudencës të organizuar nga Oda e Avokatëve të Kosovës, ju mund të dërgoni kërkesën përmes e-mail: info@oak-ks.org ose Tel: 038/244-586. Në kërkesë shkruani kontaktet e juaja (Emrin/mbiemrin, numrin e telefonit, e-mail adresën), pastaj stafi i OAK-së do ju informon me detajet tjera shtesë.