KËRKO AVOKAT

VEGËZAT

KALENDARI

Kryetari i Odës, uron Pashkët Ortodokse

23 April 2022

ekipi

23.04.2022, Prishtinë – Kryetari i Odës së Avokatëve të Kosovës, z. Behar Ejupi, uron të gjithë besimtarët e besimit ortodoks, me rastin e festës së Pashkëve. 

“Festat fetare, ngërthejnë në vete, harmoni dhe lumturi në mes të besimtarëve, duke shprehur mesazhe paqeje dhe dashurie. 

Duke vlerësuar lartë këtë ditë festive, urime për shumë mote dhe gëzuar pashkët” 

Me respekt,
Av. Behar Ejupi - Kryetar
Oda e Avokatëve të Kosovës