KËRKO AVOKAT

VEGËZAT

KALENDARI

Avokati në studio – “Të drejtat e punëtorëve – Kontratat Kolektive Sektoriale të zbatueshme në Republikën e Kosovës”

21 June 2022

ekipi

Prishtinë, 21.06.2022 – Në kuadër të bashkëpunimit në mes të Odës së Avokatëve të Kosovës dhe Radiotelevizionit 21, për realizimin e emisionit javor Avokati në studio, në këtë javë u diskutua lidhur me temën: “Të drejtat e punëtorëve – Kontratat Kolektive Sektoriale të zbatueshme në Republikën e Kosovës”

Në këtë emision, prezantoj z. Rrezon Hoxha – Avokat në Prishtinë.

Emisioni synon që të bëjë sensibilizimin e publikut të gjerë për çështje të ndryshme juridike, të drejtat, detyrimet dhe procedurat ligjore.

Po ashtu, synohet që të paraqitet roli i avokatit në realizimin e këtyre të drejtave misioni i tij fisnik dhe profesional, bazuar në ligjet në fuqi dhe normativën tjetër të Odës së Avokatëve të Kosovës.

Emisionin e plotë mund ta ndiqni duke klikuar Këtu.