KËRKO AVOKAT

VEGËZAT

KALENDARI

“Arbitrazhi dhe Gjykatën Komerciale”

02 July 2022

ekipi

Më datë 2 korrik 2022, në Hotel Sirius - Prishtinë, Qendra Trajnuese për Avokatë, në bashkëpunim me Projektin e Drejtësisë Komerciale të USAID, në kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor të Obliguar, (AVLO), ka organizuar seminar me temën: “Arbitrazhi dhe Gjykata Komerciale”

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ishte: 69 Avokatë.

Ligjërues i këtij seminari ishte: znj.Njomëza Zejnullahu, Arbitre dhe Këshilltare e Lartë Ligjore, Programi i USAID-it.

Ofruesi i këtij trajnimi është i akredituar dhe orët e këtij trajnimi (4 kredi) do të numërohen kredi të AVLO-së.