KËRKO AVOKAT

VEGËZAT

KALENDARI

OAK, me datë 19 Nëntor 2022 fillon trajnimin për përgatitjen e Provimit të Jurisprudencës!

15 November 2022

ekipi

Me datë 19 Nëntor 2022, do të filloi trajnimi për përgatitje të Provimit të Jurisprudencës, me grupin e radhës, në Odën e Avokatëve të Kosovës.

Kanë mbetur edhe disa vende të lira!

Trajnimet fillojnë në orën 10:00 deri 17:00, dhe mbahen çdo të shtunë dhe të diele në zyrat e reja të OAK-së dhe zgjasin 8 (tetë) javë.

Pagesa për trajnim është 250 Euro.

Ligjërues në këtë trajnim janë ndër profesionistët më të mirë që ka sistemi juridik i Kosovës.

Për të qenë pjesë e trajnimit për provim të jurisprudencës të organizuar nga Oda e Avokatëve të Kosovës, ju mund të dërgoni kërkesën përmes e-mail: info@oak-ks.org.  

Në kërkesë shkruani kontaktet e juaja (Emrin/mbiemrin, numrin e telefonit, e-mail adresën), pastaj stafi i OAK-së do ju informon me detajet tjera shtesë.