KËRKO AVOKAT

VEGËZAT

KALENDARI

NJOFTIM: Afati për aplikim për avokatë dhe praktikantë në OAK

18 November 2022

ekipi

Oda e Avokatëve të Kosovës, njofton të gjithë të interesuarit se afati për licensimin e grupit të radhës së Avokatëve dhe Praktikantëve është deri me 5 Dhjetor 2022 (e Hënë) ora 16:00.

Dorëzimi i dokumenteve bëhet deri më 05 Dhjetor 2022 në objektin e OAK-së, në adresën: Rr. Bekim Fehmiu pn. (Ndërtesa e Arting), Kati IV - Prishtinë.

Për informata shtesë mund të kontaktoni: 038/610-101