KËRKO AVOKAT

VEGËZAT

KALENDARI

Urimi i Kryetarit të OAK-së, z. Behar Ejupi, për Vitin e Ri

31 December 2022

ekipi

Të nderuar qytetar të Republikës;

Të dashura Avokate dhe Avokatë;

Më lejoni që në këto orët e fundit të vitit 2022 të ju falënderoj për gjithë punën dhe bashkëpunimin tuaj, në të mirë të vendit dhe të profesionit tonë të dashur.

Uroj për të gjithë ju që viti i ri 2023, të jetë vit i shëndetit të mirë dhe sukseseve të reja, vit në të cilin populli dhe të gjithë ne, do të realizojmë aspiratat tona për integrime, ngritje profesionale dhe prosperitet për të gjithë.

Në emër të kësaj, GËZUAR 2023, për shumë mote!