KËRKO AVOKAT

VEGËZAT

KALENDARI

Komiteti për Legjislacion i OAK-së, mbajti takimin e radhës

07 January 2023

ekipi

Prishtinë, 07.01.2023 - Komiteti për Legjislacion dhe Çështje Normative i Odës së Avokatëve të Kosovës, mbajti takimin e radhës.

Në këtë takim Komiteti hartoj planin e punës, dhe draft buxhetin e Komitetit për vitin 2023.