KËRKO AVOKAT

VEGËZAT

KALENDARI

NJOFTIM: Shtyhet afati për aplikim për avokatë dhe praktikantë në OAK

19 January 2023

ekipi

Oda e Avokatëve të Kosovës, njofton të gjithë të interesuarit se afati për licensimin e grupit të radhës së Avokatëve dhe Praktikantëve, është deri me 03 Shkurt 2023 (e premte) ora 16:00.

Dorëzimi i dokumenteve bëhet deri më 03 Shkurt 2023 në objektin e OAK-së në Prishtinë.

 

Me respekt,

Oda e Avokatëve të Kosovës