KËRKO AVOKAT

VEGËZAT

KALENDARI

“Risitë/ndryshimet në Kodin e Procedurës Penale të Kosovës”

06 February 2023

ekipi

Më datë 04 Shkurt 2022, (e Shtunë), në Hotel Sirius në Prishtinë, Qendra Trajnuese për Avokatë, në kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor të Obliguar, (AVLO), ka organizuar seminar me temën: “Risitë/ndryshimet në Kodin e Procedurës Penale të Kosovës”.

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ishte: 165 Avokatë.

Ligjërues të këtij seminari ishin: z. Artan Qerkini – Avokat dhe z. Ali Kutllovci - Gjyqtar.

Ofruesi i këtij trajnimi është i akredituar dhe orët e këtij trajnimi (5 kredi) do të numërohen kredi të AVLO-së.