KËRKO AVOKAT

VEGËZAT

KALENDARI

Kryetari i Odës, z. Behar Ejupi uron besimtarët katolik për Krishtlindje

25 December 2023

ekipi

25.12.2023, Prishtinë - Me rastin e kremtimit të festës së Krishtlindjeve Kryetari i Odës së Avokatëve të Kosovës, z. Behar Ejupi iu uron të gjithë besimtarëve katolik, festën e krishtlindjeve.
“Festa e krishtlindjeve, është festë e paqes dhe solidaritet mes njerëzve andaj le të na shërbejë si mesazh i respektit dhe dashurisë në mes njerëzve dhe në secilën familje të mbretërojë harmonia dhe toleranca në mes vete”, thuhet në urimin e kryetarit Ejupi