KËRKO AVOKAT

VEGËZAT

KALENDARI

NJOFTIM: Afati për aplikim për avokatë dhe praktikantë në OAK

10 January 2024

ekipi

Oda e Avokatëve të Kosovës, njofton të gjithë të interesuarit se afati për licensimin e grupit të radhës së Avokatëve dhe Praktikantëve, është deri me 09 shkurt 2024 (e premte), ora 16:00.

Dorëzimi i dokumenteve bëhet deri më 09 shkurt 2024 (e premte), në objektin e OAK-së në Prishtinë.

 

Me respekt,
Oda e Avokatëve të Kosovës