KËRKO AVOKAT

VEGËZAT

KALENDARI

Oda, fillon Trajnimin për përgatitje të Provimit të Jurisprudencës!

18 January 2024

ekipi

Së shpejti do të filloi trajnimi për përgatitjen e Provimit të jurisprudencës, me grupin e radhës, në Odën e Avokatëve të Kosovës.

Kanë mbetur edhe disa vende të lira!

Trajnimi mbahet çdo të shtunë dhe të diele në zyrat e OAK-së, nga ora 10:00 deri 17:00, dhe zgjatë 8 (tetë) javë.

Pagesa për trajnim është 250 Euro.

Ligjërues në këtë trajnim janë ndër profesionistët më të mirë që ka sistemi juridik i Kosovës.

Për të qenë pjesë e trajnimit për provim të jurisprudencës të organizuar nga OAK, ju mund të dërgoni kërkesën përmes e-mail: info@oak-ks.org. Në kërkesë shkruani kontaktet e juaja (Emrin/mbiemrin, numrin e telefonit, e-mail adresën), pastaj stafi i OAK-së do ju informon me detajet tjera.