KËRKO AVOKAT

VEGËZAT

KALENDARI

Reagim i Odës së Avokatëve të Kosovës dhe Degës Regjionale në Pejë

26 September 2022

ekipi

Prishtinë, 26.09.2022 – Oda e Avokatëve të Kosovës – Dega Regjionale në Pejë, ka reaguar sot lidhur me ftesën e bërë nga Prokuroria Themelore në Pejë – Departamenti për Krime të Rënda, për avokatin Dritëro Kollçaku.

Reagimin e plotë të Degës Regjionale në Pejë, mund ta lexoni duke klikuar këtu.

Lidhur me rastin Oda e Avokatëve të Kosovës, pa dashur që të interferoj në punën dhe kompetencat e organeve ligj zbatuese, fton të gjitha institucionet relevante që të respektojnë profesionin e avokatisë, të kenë parasysh se do të qëndrojmë mbrapa secilit veprim ligjor të secilit avokat në kuptim të së drejtës së tyre, për të mbrojtur/përfaqësuar palët në procedura duke shfrytëzuar të gjitha mundësitë dhe autorizimet që atyre u’a jap ligji.