KËRKO AVOKAT

VEGËZAT

KALENDARI

Komisioni Disiplinor i Odës së Avokatëve të Kosovës mbajti seancën kryesore dëgjimore

25 November 2022

ekipi

Prishtinë, 25.11.2022 – Komisioni Disiplinor i Odës së Avokatëve të Kosovës mbajti seancën kryesore dëgjimore.

Kolegji Disiplinor ishte në përbërje të anëtarëve të Komisionit Disiplinor: Arsim Bilalli - Kryetar i Kolegjit, Violeta Jashari dhe Rrahim Ajeti anëtarë, e me Administratoren e Zyrës Disiplinore Vjollca Ajeti, në cilësi të procesmbajtëses, shqyrtoi (1) lëndë, dhe mori vendim:

  • (1) lëndë shtyhet seanca disiplinore.