KËRKO AVOKAT

VEGËZAT

KALENDARI

“Arbitrazhi si Mekanizëm Alternativ për Zgjidhjen e Kontesteve”

27 May 2023

ekipi

Më 27 Maj  2023, (e Shtunë), në Hotel "GARDEN" - Prishtinë, Qendra Trajnuese për Avokatë në bashkëpunim me USAID, në Kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor të Obliguar, (AVLO) ka organizuar  seminar me temën: "Arbitrazhi si Mekanizëm Alternativ për Zgjidhjen e Kontesteve"

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ishte: 36

Ligjërues i  këtij seminari ishte : Ardi Shita  (Avokat)

Ofruesi i këtij trajnimi është i akredituar dhe orët e këtij trajnimi (5 kredi ) do të numrohën kredi të AVLO-së