KËRKO AVOKAT

VEGËZAT

KALENDARI

"Arbitrazhi si Mekanizëm Alternativ për Zgjidhjen e Kontesteve"

24 June 2023

ekipi

Më 24 qershor 2023, (e Shtunë), në Hotel "GARDEN" - Prishtinë, Qendra Trajnuese për Avokatë në bashkëpunim me USAID, në Kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor të Obliguar, (AVLO) ka organizuar  seminar me temën: "Arbitrazhi si Mekanizëm Alternativ për Zgjidhjen e Kontesteve".

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ishte: 37

Ligjërues i  këtij seminari ishte: Kujtim Kërveshi  (Avokat).

Ofruesi i këtij trajnimi është i akredituar dhe orët e këtij trajnimi (5 kredi ) do të numrohën kredi të AVLO-së.