KËRKO AVOKAT

VEGËZAT

KALENDARI

”Mbrojtja ndërkombëtare e azilkërkuesve, refugjatëve dhe personave pa shtetësi”

08 July 2023

ekipi

Me datë 08 korrik 2023, (E shtune) në Hotel “Amazona” – Milloshevë (Magjistralja Prishtinë – Mitrovicë), Oda e Avokatëve të Kosovës respektivisht Qendra Trajnuese për Avokatë, në bashkëpunim me UNHCR dhe Programin për të Drejta Civile në Kosovë (CRP/K), në kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor të Obliguar (AVLO), ka organizuar  seminar me temën: “Mbrojtja ndërkombëtare e azilkërkuesve, refugjatëve dhe personave pa shtetësi”.

Numri i avokatëve të pranishmëve në këtë seminar ishte 19.

Ligjërues i këtij seminari ishte: z. Memli Ymeri dhe z. Mentor Seferi.

Ofruesi i këtij trajnimi është i akredituar dhe orët e këtij trajnimi (5 kredi ) do të numërohen kredi të AVLO-së.