KËRKO AVOKAT

VEGËZAT

KALENDARI

"Risitë/ndryshimet në Kodin e Procedurës Penale të Kosovës"

07 October 2023

ekipi

Më datë 07 Tetor  2023, (e Shtunë), në Hotel “Dukagjini” në Pejë, Qendra Trajnuese për Avokatë,  në kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor të Obliguar, (AVLO), ka organizuar seminar me temën: "Risitë/ndryshimet në Kodin e Procedurës Penale të Kosovës".

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ishte: 98 Avokatë.

Ligjërues të këtij seminari ishin: z. Artan Qerkini – Avokat dhe z. Ali Kutllovci - Gjyqtar.

Ofruesi i këtij trajnimi është i akredituar dhe orët e këtij trajnimi (5 kredi) do të numërohen kredi të AVLO-së.