KËRKO AVOKAT

VEGËZAT

KALENDARI

Trajnim: "Konflikti Administrativ"

28 October 2023

ekipi

Më 28 Tetor  2023, (e Shtunë), në Restaurant "VAPIANO" - Mitrovicë, Qendra Trajnuese për Avokatë, në  Kuadër  të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor të Obliguar, (AVLO) ka organizuar  seminar me temën:  "Konflikti Administrativ"

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ishte: 48 avokatë

Ligjërues i  këtij seminari ishte: Kreshnik Kaçiu - Gjyqtar

Ofruesi i këtij trajnimi është i akredituar dhe orët e këtij trajnimi (5 kredi ) do të numrohën kredi të AVLO-së.